Joomla specialisten

Heb jij een Joomla site? Zit je met een upgrade? Heb je hulp nodig bij aanpassingen? Technische ondersteuning? Wil je een nieuwe Joomla website?

Wat is Joomla?

Joomla is in onze ogen hét content management systeem (CMS) voor complexere websites. De mogelijkheden zijn enorm. Mogelijk heb je al een Joomla website en loop je vast. Wat nu? Wij houden van Joomla vanaf het eerste uur.  Joomla is een open source oplossing vanaf het eerste uur en is voor iedereen vrij beschikbaar. Wij bouwen technische en grafisch je site in Joomla waarna je zelf eenvoudig het beheer kunt doen. Of we verzorgen het beheer, de support, de hosting en de veiligheid van jouw Joomla website.

Wij nodigen je uit voor een kennismaking, kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van Joomla.

Wie en wat maakt gebruik van Joomla als CMS?

Joomla wordt over de gehele wereld gebruikt voor een breed scala websites. Denk aan:

 • Zakelijke websites of complete internet portals
 • Zakelijke intranets en extranets
 • Online tijdschriften en nieuws portalen
 • Online winkels (virtuemart, simple caddy en Magento)
 • Reserverings systemen
 • Overheidsapplicaties/websites
 • MKBwebsites
 • Non-profit en organisatie websites
 • Community websites
 • School en kerkelijke sites
 • Persoonlijke of familiewebsites
Website ontwerp analyse fase

Wie gebruiken er Joomla?

Vele bedrijven maken gebruik van Joomla, van zzp’ers tot aan grote internationale bedrijven. Allen ontwikkelen op hetzelfde platform.  Ook gemeenten, scholen en natuurlijk wij als webdevelopers van kwaaijongens. Door Joomla te gebruiken zijn wij in staat om maatwerk toe te voegen aan een geweldige Open Source oplossing voor internet presentaties. Joomla is optimaal voor SEO, zoekmachine optimalisatie. En tot slot eenvoudig in gebruik als je zelf het beheer wilt over je website.

Voor extra wensen in functionaliteit beschikken we over vele duizenden uitbereidingen, de Joomla Extensions Directory. Dit zijn vaak vrij beschikbare of betaalde aanvullingen voor specifieke doeleinden. Geweldig voor uitbreiding van mogelijkheden binnen je site.

Ben je een ontwikkelaar en je zoekt een goede joomla hosting partner, dan staan wij klaar om de samenwerking met je aan te gaan. Wij zijn je technisch aanspreekpunt als het gaat om hosting, snelheid en veiligheid.

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

Waarom Joomla website bouw uitbesteden?

Iedereen kan toch een Joomla website bouwen? Voorkomen is beter dan genezen. Op internet is alles te vinden, de theorie dan wel te verstaan. Een professionele Joomla website laten bouwen voor je bedrijf vraagt kennis van design, techniek, responsive gedrag, beveiliging en gebruikers ervaring. Een professionele website is tegenwoordig noodzakelijk voor online succes. Wil jij je concurrenten voorblijven? Neem dan contact op.

Hoe verbeter je de vindbaarheid?

SEO is onder te verdelen in drie onderdelen, drie pijlers waarnaar je moet kijken. De techniek, on-page en off-page. De techniek is vooral gericht op de de hosting, snelheid van laden en de code van je website. Daarbij kijken we ook naar de code/content ratio of te wel de verhouding hier tussen. On-page is alles wat er in je pagina terug te vinden is, teksten, afbeeldingen, video’s en ander content elementen. Off-page zijn factoren van buitenaf die van invloed zijn op de posities in Google.

Een nieuwe joomla website nodig? Of Joomla specialisten?
Zoek niet langer. Bel: 085 – 330 7500 of
mail: joomla@kwaaijongens.nl

 • Kwaaijongens team