SEO Uden

Beter gevonden worden als bedrijf in Uden? Waar en wie vraag je? Wil jij een pragmatische aanpak? Kennis op doen en persoonlijk sparren. Durf dan te vragen. Wij helpen je graag.

SEO specialisten gericht op Uden

Ervaren specialisten

Zoek jij een SEO expert voor jouw bedrijf in Uden of omstreken. Iemand die weet hoe je dit aanpakt. Geen quick wins.  Een gedegen aanpak afgestemd op jouw SEO budget. Wij houden ons al meer dan 10 jaar bezig met SEO werkzaamheden en weten waar we het over hebben. Gepassioneerd, persoonlijk en gericht op kennisdeling zodat we in onze samenwerking met jou het optimale resultaat bereiken.

Samenwerking

Ben je op zoek naar een samenwerking op gebied van SEO en internet marketing in Uden? Dan ben je bij de specialisten van Kwaaijongens uit Zeeland aan het juiste adres. Persoonlijk contact, verdieping in je bedrijf en je doelstellingen zijn voor ons de basis voor onze aanpak.

We kennen geen contracten, werken met vaste afspraken die periodiek kunnen verschillen. Altijd afgestemd op jouw budget en wat het meest effectief is op dat moment.

3 pijlers

SEO is onder te verdelen in drie onderdelen, drie pijlers waarnaar je moet kijken. De techniek, on-page en off-page. De techniek is vooral gericht op de de hosting, snelheid van laden en de code van je website.  On-page is alles wat er in je pagina terug te vinden is, teksten, afbeeldingen, video’s en ander content elementen. Off-page zijn factoren van buitenaf die van invloed zijn op de posities in Google. Denk aan linkbuilding, blog artikelen en social media.

Wij nodigen je uit voor een kennismaking, kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou in SEO kunnen betekenen.

Op zoek naar een SEO specialist?

Hoe pak je zoekmachine optimalisatie aan? Neem je een SEO expert in de arm? Wie selecteer je? Waarom kies je voor een bureau of expert? Allemaal vragen die naar voren komen bij het zoeken naar een SEO specialist die je helpt om structureel de zoekmachine optimalisatie van je website of webshop te verbeteren. Naast het kiezen van een SEO specialist is de vraag welke onderdelen aan bod komen.

Onze SEO pakketten zijn gericht op de drie pijlers:

 • On-page of te wel pagina inhoudelijke SEO onderdelen of specifieke extra landingspagina’s
 • Off-page of te wel linkbuilding naar de website
 • Techniek of te wel snelheid, structuur en indexeerbaarheid

Werkwijze Kwaaijongens

Als we kijken naar het invullen van zoekmachineoptimalisatie weten we dat dit een continue proces is dat dient te worden bijgehouden.

A] Voorbereiding:

 1. Gezamenlijk bepalen welke pagina’s binnen het project vallen (binnen basis) voor SEO
 2. Wat is de belangrijkste boodschap vanuit deze pagina’s (onderwerpen)
 3. Analyse op onderwerpen hoe deze nu naar voren komen in Google
 4. Keyword’s definiëren die we gaan gebruiken

B] Aanpassing pagina’s:

 1. Structuur afstemmen op pagina inhoud t.b.v. SEO
 2. Content tekst opstellen, waarbij we rekening houden met onderwerpen/keywords
 3. Hyperlinks opnemen met logische benaming
 4. Description opstellen t.b.v. SEO
 5. Keywords en description opnemen

C] Meten:

 1. Aanmaken Google Analytics account, aanmelden bij Google
 2. Controle of aangepaste content gelezen wordt door Google
 3. Analyse van meetgegevens

D] Voortgang overleg – Bijstellen/uitbreiden:

 1. Terugkoppeling resultaten
 2. Overleg gericht op verbetering,aanscherping en uitbreiding SEO
 3. Acties voor komende periode uitvoeren.

Bovenstaande stappen geven in het kort aan hoe het proces verloopt in aanpak van zoekmachine optimalisatie van de website en of webshop. Alle aanpassingen worden doorgevoerd binnen uw website door ons of door uw webmaster welke wij hierin ondersteunen.  De SEO specialisten van Kwaaijongens betrekken de andere specialisten, onze kwaaijongens en kwaaimeisjes bij de aanpak zodat wij optimaal kunnen helpen.

Belangrijk:

Wij van Kwaaijongens vinden het belangrijk dat wij onze relaties uitleggen en meenemen in het proces van zoekmachine optimalisatie zodat inzage heeft in de stappen die we uitvoeren.

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Kom kennis maken met onze SEO specialisten.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

Wat zeggen relaties over ons

“Kwaaijongens heeft ons geholpen met het ontwerpen van een nieuwe website die beter bij ons imago past en met zijn SEO beleid ons geadviseerd hoe we beter gevonden kunnen worden. Dat is prima gelukt, wij hebben een betere plaats bij Google en worden gevonden op tal van zoekwoorden. Het resultaat is dat wij veel complimenten over onze website krijgen en dat nieuwe klanten ons langs deze weg goed kunnen vinden. Kwaaijongens, daar kan je op rekenen!
André en Inge Schoonderwoerd, Garage Classic Service te Vlaardingen

Wil jij je concurrenten voorblijven? Neem dan contact op.

Tijd voor een gesprek?
Bel: 085 – 330 7500 of mail: seo@kwaaijongens.nl

 • Kwaaijongens team