• Kwaaijongens webbased software

Webbased software ontwikkeling

Webapplicaties laten ontwikkelen door specialisten in jouw regio

Ervaren developers

Webbased software ontwikkeling door ervaren specialisten via Kwaaijongens. Onze ontwikkelaars zijn al bij het web betrokken toen internet nog in de kinderschoenen stond. Onze specialisten weten waar ze op moeten letten bij de ontwikkeling. Zij analyseren de processen en ontwikkelen zelf of sturen desgewenst (externe) ontwikkelaars aan. We pakken niet ieder project aan, ook wij zoeken de uitdaging. Bel vrijblijvend voor het maken van een afspraak.

Overal en altijd

Één van de voordelen van webbased software is dat het overal en altijd bereikbaar is. Doordat alle informatie en bestanden beschikbaar zijn is het zeer efficiënt werken of je nu vanuit thuis, op het kantoor of op locatie werkt. Webbased software –gehost op veilige en dedicated omgevingen– levert je gegarandeerd meer op.

Persoonlijk contact

Webbased software ontwikkelen op afstand lijkt lucratief, zeker als we buiten de grenzen van Europa kijken. Dit is wellicht waar voor basis applicaties. Voor complexere applicaties of software ontwikkeling is persoonlijk contact een pré. Kennis, kunde en ervaring maken het verschil. Wij werken graag met korte lijnen. We willen graag aan tafel zitten en praten met alle betrokkenen voor een goede analyse en blauwdruk. Spreekt jouw bedrijf dit aan dan ben je bij Kwaaijongens aan het juiste adres. Laten we eens kennismaken.

De voordelen

24 /7 beschikbaar

Webbased software is 24 uur per dag beschikbaar en bereikbaar voor iedere gebruiker op basis van toegekende rechten. Op deze manier is de software applicatie altijd toegankelijk voor de gebruiker of hij/zij nu thuis werkt, op locatie, vakantieadres of onderweg. Met webbased software kunnen gebruikers 24/7 gebruik maken van de software applicatie.

Dedicated hosting

Webbased software via dedicated hosting oplossingen zijn een vereiste voor betrouwbaarheid en veiligheid van software en data. Vanuit Kwaaijongens ontzorgen wij onze relaties volledig door ook de hosting platformen volledig op maat in te richten, beschikbaar te stellen en te onderhouden.

Veiligheid

Cybersecurity oftewel online beveiliging van servers, data en applicaties is een noodzaak. Onze specialisten houden zich dagelijks bezig met de veiligheid van websites, webservers, webapplicaties en complexe maatwerk web omgevingen. Vraag naar onze aanpak.

Waarom webbased software of webapplicaties laten maken?

“Waarom niet?” vragen wij ons af. Denk eens aan het volgende:

 • Webbased software of webapplicaties zijn via internet overal toegankelijk.
 • Lagere beheerskosten omdat de webhosting of serverhosting op een centrale plek is geregeld. Dus een update hoeft maar op één plaats te gebeuren.
 • Geen licentiekosten per computer waar software op moet draaien, gewoon via internet toegang.
 • De back-up van de omgeving wordt eenvoudig centraal geregeld.
 • Geen besturingssysteem dat vertelt waaraan je moet voldoen: platform onafhankelijkheid.
 • Mogelijk lagere ontwikkelkosten omdat bestaande technieken worden hergebruikt. Ook behoeft ontwikkeling geen rekening te houden met besturingssystemen.
Web-based software ontwikkeling

Wanneer kies je voor webapplicaties / webbased software?

Vraag jezelf bij iedere applicatie af of deze mogelijk geschikt is als webapplicatie. Ga in gesprek met deskundigen op dit gebied en leg jouw wensen, behoeften en eisen voor. Dit is gewoon vrijblijvend natuurlijk. Ook bestaande applicaties of cliëntserver oplossingen kunnen omgebouwd worden naar webbased software, wat bijdraagt aan vele verbeteringen. De specifieke voordelen om te kiezen voor webbased software leggen we graag uit tijdens een gesprek. Daarnaast bespreken we ook andere onderdelen zoals veiligheid. Door te kiezen voor specialisten in webbased software weten we dat er hele specifieke argumenten of vereisten mogelijk zijn die een andere aanpak de voorkeur geven. Nou, dat is dan toch goed om te weten!

Voorbeelden van webapplicaties zijn er te over;

 • Administratieve webbased software (denk aan exactonline bijvoorbeeld)
 • Reserveringsapplicaties
 • Logistieke web applicaties.
 • Maatwerk webapplicaties
 • en meer…

Durf Kwaaijongens te vragen!

Wij nodigen je uit voor een kennismaking. Kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen in het webbased software ontwikkeling.

Common webbased software of écht specifiek maatwerk

Er zijn meer generalistische webapplicaties en er is écht maatwerk waar branche deskundigheid bij komt kijken. Door het inzetten van specialisten binnen het netwerk van Kwaaijongens zijn wij in staat om branche deskundigheid naar voren te brengen. Onze web specialisten hebben al vele webbased software oplossingen geprogrammeerd binnen de vele branches. Door gebruik te maken van een netwerk zijn wij in staat dit gesprek met u aan te gaan als partner in webbased software oplossingen.

Wij hebben specifieke webbased software oplossingen gerealiseerd binnen branches als:

 • Farmaceutische industrie
 • Telecom
 • Scheepvaart
 • Zorg
 • Financeel
 • Taxi en vervoer
 • Logistiek

Heb je vragen over webbased software? Of wil je mogelijk een webapplicatie laten bouwen? Kom eens praten.

overleg online marketing

Onze werkwijze:

Kennismaking
Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek. Daarbij vinden wij het heel belangrijk dat we een klik hebben. Als deze er is gaan we in op hetgeen wat jij wilt bereiken. Zo krijgen wij een goed beeld van jouw bedrijf.

Doelstellingen
We bespreken jouw doelstellingen: wat wil jij bereiken met jouw website of webshop?

Rolverdeling
We weten jouw doelstellingen en hebben gesproken over jouw budget. Nu bepalen we de rolverdeling gericht om resultaat te behalen. Wij willen dat je scoort in Google!

Samenwerking
Onze werkrelatie is een samenwerking. De eerste optie is dat  wij zorgen voor de veiligheid, updates en regulier onderhoud. En jijzelf doet het beheer, bouwt jouw website uit en hebt ons als vraagbaak achter de hand voor al jouw vragen. De andere optie is dat wij jou helemaal ontzorgen. Dit bekent dat wij jouw partner zijn en zorgen voor het online succes van jouw website.

Wat is webbased software?

Webbased is een software applicatie ontwikkelt voor gebruik via webbrowsers, zoals Google Chrome, Firefox of Windows Edge. Een website of webshop is zelfs een webbased applicatie. Wij spreken van webbased software als we het hebben over maatwerk van applicaties dat benaderbaar is via browsers op ieder apparaat. Heb jij een project? Neem dan contact op.

Webased software op projectbasis

Vanuit Kwaaijongens hebben we veel ervaring in webbased software ontwikkeling. Wij nemen dit aan op projectbasis. Dit betekent geen budget overschrijdingen. Een juiste analyse en calculatie met open begroting is onze aanpak. Daarbij maken we gedurende de ontwikkeling gezamenlijk keuzes gericht op het gesteld budget. Zo bewaken we samen de voortgang en voorkomen we voor beiden verrassingen achteraf.

Relaties waar wij voor mogen werken zijn o.a.

Webbased software laten ontwikkelen? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: webbased@kwaaijongens.nl

 • Kwaaijongens team

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer