Home / Websoftware en webapplicaties

Websoftware en of webapplicaties

U zoekt een partner op gebied van websoftware?

Websoftware schrijven is niet voor iedereen weggelegd, immers dit vraagt inzicht in vele aspecten van bedrijfsspecifieke processen. Automatiseringskennis, technische bagage voor implementatie en gekozen wegen voor ontwikkeling. Vaak gaat e.e.a. vooraf aan het uitschrijven van functionele specificaties, technische specificaties en meer. Waarbij de vraag blijft of de webapplicatie doet wat hij moet doen. Vaak wijkt het toch af en lopen kosten uit de hand. Antwoorden als “dat staat niet in de specificaties” zijn veel voorkomend. Onze ervaring is dat dit anders moet en kan.

Maatwerk software applicaties voor verschillende branches

In de afgelopen jaren hebben we al voor vele relaties maatwerk php oplossingen mogen programmeren. Wilt u hier meer over weten? Vraag het aan onze specialisten, zij leggen het u graag uit.

Wij nodigen je uit voor een kennismaking, kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen in web based software ontwikkeling.

Websoftware in samenspraak met Kwaaijongens

Wij zijn van mening met de juiste mensen aan tafel, de echte specialisten, worden de juiste analyses gemaakt en starten we met de bouw van de websoftware, koppelingen met andere toepassingen en ontsluiting van de webapplicatie vanuit de browsers. Door onze aanpak zijn we gezamenlijk bezig met de ontwikkeling waarbij wij het belangrijk vinden dat gebruikers betrokken worden. Zij hebben de dagelijkse ervaring en weten hoe het proces daadwerkelijk loopt. Zij kennen de verbeterpunten in de huidige processen. Op deze wijze past de software zich aan aan de praktijk en niet de praktijk aan de software.

Platform keuze en hosting van webapplicatie

Omdat wij een partner willen zijn van onze relaties richten wij dit zelf in. Dit kan bij uw autmatiseerder maar ook bij ons rechtstreeks. Onze doelstelling is dat uw webapplicatie werkt en u zich op ons kunt verlaten in onderhoud, beheer en advies richting toekomst.

Beveilging van uw platform en applicaite

Wij richten ook uw beveiliging in op internet, we doen dit al 20 jaar voor onszelf en voor onze relaties. Kleinschalig en op maat. Oldschool wordt wel eens gezegd, degelijk en betrouwbaar. SSL en andere technieken worden daarbij toegepast.

En nu?

Nu zou u contact met ons kunnen nemen en uw vraag voorleggen m.b.t. websoftware en gaan we een vrijblijvend gesprek aan om enerzijds elkaar te leren kennen en de vraag door te nemen.

Ixoconcept over Kwaaijongens

“Eric is an enthousiastic open person. focussing at possibilities instead of problems. He and his businesspartner Roel did build a tailormade communicationcenter application for Ixoconcept that, after the development phase, significant improved the efficiency of our organization. Next to that it is always fun to work with Eric since he’s a person with a strong possitive attitude.“

Web based software? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: webbased@kwaaijongens.nl

  • Kwaaijongens team

Wil jij online groeien?