Art de la Beauté

Vivian Albers was op zoek naar een nieuwe websitebouwer voor haar bedrijf ‘Schoonheidssalon Blush’. Via Google kwam ze bij Kwaaijongens terecht omdat ze op zoek was naar een klein, persoonlijk bedrijf die haar website weer nieuw leven in kon blazen. Vervolgens hebben wij ook een website gebouwd voor haar tweede bedrijf dat ze samen met haar partner Dokter Jean-Paul Kleijne heeft opgericht: Art de la Beauté.

Het doel van Art de la Beauté is om mensen gelukkig te maken met een prachtige, natuurlijke uitstraling die bij hem of haar past. In de werkwijze van dit bedrijf staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en veiligheid centraal.

De samenwerking met Kwaaijongens draaide om een mooie website met bijpassend logo om professioneel en exclusief over te komen.

Van concept tot succesvol bedrijf

Kwaaijongens-logo-ontwerp-Artdelabeaute

Concept & Logo ontwerp

Wat vinden wij belangrijk bij een logo ontwerp:
✓ Passend bij bedrijf
✓ Origineel en uniek
✓ Verschillende toepassing mogelijk

Kwaaijongens-website-Art-de-la-beaute

Website realisatie & hosting

Wat vinden wij belangrijk aan een website:
✓ Responsive & adaptive webdesign
✓ Zelf kunnen beheren
✓ Zoekmachine geoptimaliseerd
✓ Secure webshosting

Kwaaijongens-SEO-Art-de-la-beaute

Online marketing & SEO

Wat vinden wij belangrijk binnen online marketing:
✓ Duidelijke aanpak
✓ Passend budget
✓ Afstemmen rolverdeling
✓ Conversie gericht

Kwaaijongens-persoonlijk-betrokken

Persoonlijk & betrokken

Wat onderscheid ons:

√ Persoonlijk contact
√ Kennisdeling
√ Betrokkenheid
√ Verschillende disciplines
√ Een eigen Kenniscentrum
√ Flexplekken voor relaties

Heb je vragen of hulp nodig? Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking. Kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen in het succes van jouw bedrijf!

Onze samenwerking met Vivian en Jean-Paul

Iedere ondernemer is anders. De een wil zelf zijn online visitekaartje bouwen. En de ander neemt liever een ervaren webbouwer in de arm die alles voor ze regelt. Vivian klopte bij ons aan de deur en koos voor de gulden middenweg. Samen gingen we sparren over de mogelijkheden en ideeën die aansloten bij de wensen en doelen van haarzelf en haar partner Jean-Paul. Samenwerken is kennisdelen. Naast dat we elkaar goed leerden kennen en begrijpen, was het ook zaak dat we ons in de klanten van onze klanten konden verplaatsen. We bepaalden samen een passende strategie en daarmee was de koers uitgezet. Vivian en Jean-Paul bleven betrokken bij gehele proces: de creatie van het logo, het bouwen van de website, en het invullen van online marketing met een passende rolverdeling tussen ons beiden.

Krachtenbundeling Webdesign en Marketing

Persoonlijk advies

Iedere website, ieder bedrijf en ondernemer is anders. Persoonlijk advies is dan ook altijd het uitgangspunt. Wat drijft je als ondernemer? Wat wil je bereiken? Hoe kan je dit bereiken? En zo nog meer vragen. Met deze basis gaan we in gesprek en krijg je persoonlijk advies. Wij werken niet voor de quick win. Met lange termijn voor ogen bouw je aan een stabiele opbouw van je bedrijf, ook online. Je moet soms een lange adem hebben zoals Vivian dit zelf benoemde. Het resultaat mag er dan ook zijn.

Ondersteuning afgestemd op de vraag

Een website onderhouden kost energie kost. Het is niet altijd gemakkelijk, ook WordPress kan soms lastig zijn. Je bent niet dagelijks bezig in je website. Door ondersteuning te bieden afgestemd op de vraag helpen wij je vooruit. We kunnen alles uit handen nemen of, afhankelijk van de vraag, ondersteunen waar nodig. Daarnaast is het mogelijk om bij Kwaaijongens in het kenniscentrum mee te werken aan je eigen website.

Kwaaijongens kenniscentrum

Het ontwerpen, bouwen en beheren van een website en het ontwerpen van een logo gebeurt hoofdzakelijk in ons kenniscentrum in Zeeland. Ons pand is tevens ook dé plek voor onze relaties om samen met ons te werken aan hun eigen website. Je kan zelf aan de slag op een fijne rustige plek. Heb je vragen? Dan kan je ons altijd aanspreken. We helpen je graag vooruit. Het delen van kennis staat bij ons centraal. En op deze manier kunnen we je mooi persoonlijk bijstaan met het creëren en onderhouden van jouw ideale website en vragen in online en offline communicatie.

Contact opnemen:

Heb je vragen? Of wil je een offerte ontvangen? Bel dan gerust even!

  • Kwaaijongens team